U kunt bij Kosmetiek terecht voor de hoogwaardige behandelingen en producten van Dr. Grandel. Als succesvol producent van de gelijknamige merkproducten hanteert Dr. Grandel huidverzorgingsformules die zijn gebaseerd op een decennialange ontwikkeling en innovatie.

De natuur als basis

De eerste stap naar werkzame en irritatie vrije natuurcosmetica werd al gezet in 1935 door chemicus dr. Felix Grandel. Het intensieve onderzoek van toen fungeerde als basis voor de ontwikkeling van Epigran; een concentraat van werkstoffen uit tarwekiemen en plantaardige enzymen. Het gebruik van Epigran vertaalt zich naar een fraaie gladgestreken en straktrekkende huid.

Verantwoorde producten en behandelingen

Ook vandaag de dag haalt Dr. Grandel bij voorkeur grond- en werkstoffen uit de natuur voor de productie van cosmetica. Dankzij het consequent toepassen van hygiëne- en controlevoorschriften kan het gebruik van conserveringsmiddelen tot een minimum worden beperkt. Daarbij worden de producten niet op dieren getest, maar huidklinisch op vrijwillige testpersonen onder toezicht van toonaangevende dermatologen. Dr. Grandel biedt als merk toegang tot een breed scala aan producten en behandelingen, voor zowel gezicht als het lichaam, welke een buitengewoon effectieve verzorging bieden.

De belangrijkste kenmerken van Dr. Grandel:

  • Producten op basis van grond- en werkstoffen uit de natuur.
  • Bij voorkeur plantenextracten & oliën van gecertificeerde biokwaliteit.
  • Altijd getest op vrijwillige proefpersonen in samenwerking met toonaangevende dermatologen, dus proefdiervrij.
  • Een complete lijn van toonaangevende verzorgingsproducten en behandelingen voor gezicht en lichaam.
kosmetiek_014
kosmetiek_015