Algemene voorwaarden Kosmetiek

Als rechtspersoon ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08170334, hierna te noemen Kosmetiek, verleent u hierbij toegang tot www.kosmetiek.com (“de website”). Kosmetiek behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder u daarover mededeling te hoeven doen.

Toepassing van algemene voorwaarden

Kosmetiek is aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

  • Anbos; brancheorganisaties voor schoonheidsspecialisten.
  • ProVoet; brancheorganisatie voor de pedicure.

Op de uitvoering van Kosmetiek haar dienstverlening zijn de algemene voorwaarden bij de hierboven genoemde brancheorganisaties van toepassing.

Afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren afmelden

Een afspraak afzeggen bij Kosmetiek kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt.
Dit kan telefonisch via 0341–420252 of per e-mail via welkom@kosmetiek.com, waarin u de dag en tijd vermeldt waarop u een afspraak heeft. Wij kunnen dan op de gereserveerde tijd een andere cliënt inplannen, waardoor wij u geen kosten in rekening hoeven te brengen.
Indien u niet in staat bent om de afspraak af te melden of wanneer u de afspraak bent vergeten, dan zijn wij helaas genoodzaakt de behandeling in rekening brengen.

Overig

Wij zullen de inhoud op pagina af en toe aan moeten passen, bijvoorbeeld wanneer we onze website aanpassen of onze voorwaarden wijzigen. U kunt deze webpagina raadplegen voor de laatste versie. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben neem dan contact op via welkom@kosmetiek.com.