Informatie

Wanneer kiest u voor permanente make-up?

Wilt u liever niet zonder make-up de deur uit? Er zijn steeds meer vrouwen die daarom bewust kiezen voor permanente make-up. En dat is begrijpelijk, want met permanente make-up ziet u er altijd verzorgd uit. Ideaal bij het sporten, tijdens het zwemmen, in de sauna en voor mensen met gevoelige ogen of een cosmetica-allergie.

Wat is permanente make-up precies?

Het aanbrengen van permanente make-up is niet nieuw, maar wordt de laatste jaren wel steeds populairder. Dat komt onder andere door de toenemende mogelijkheden van de beschikbare apparatuur en de uitstekende kwaliteit van de pigmenten. Permanente make-up wordt uiterst secuur met kleine naaldjes in de opperhuid aangebracht. Zo heeft u altijd de perfecte wenkbrauwen, eyeliners en lipliner. U kunt het vergelijken met het aanbrengen van een tatoeage, maar deze is niet blijvend. Op den duur verdwijnt de kleurstof.

Gediplomeerd en met GGD-vergunning

Wij zijn gediplomeerd en werken dus alleen volgens de strenge richtlijnen op het gebied van hygiëne, veiligheid, nazorg en voorlichting. Sinds 1 juni 2007 mag permanente make-up uitsluitend worden aangebracht door salons met een GGD-vergunning. Uiteraard beschikt Kosmetiek over deze vergunning. Voor aanvullende informatie, voorlichting en/of een persoonlijk behandelplan kunt u contact opnemen met onze salon.

Prijslijst

Permanente make-up

Gelicenceerd door de GGD

Wenkbrauwen ‘haartjes-techniek’ • Inclusief nabehandeling 315.00
Eyeliner onder 175.00
Eyeliner boven 205.00
Eyeliner onder en boven 345.00
Nabehandelingstarief • Per 30 minuten 90.00
088
60_200
089