Huidverbeterende behandelingen

De filosofie van Pascaud

Schoonheid is iets wat we binnen ieders handbereik willen leggen.
Wij gaan uit van de zogenaamde Beauty Triangle.

Drie aspecten, die elkaar blijven ondersteunen:

Outside In Beauty
Schoonheid van buiten naar binnen. Met behulp van krachtige Cosmeceuticals (producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica zitten) voor thuis en behandelingen in het instituut

Inside Out Beauty
Schoonheid van binnen naar buiten. Met een gezonde voeding, aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen, de Nutriceuticals (voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit).

Zen Beauty
Schoonheid van inzicht. Leer positief denken, je leven zinvol in te richten en de dingen te doen die jou gelukkig maken. Dit betekent ook methodes en producten gebruiken die je integriteit niet schaden.

Als de Beauty Triangle in balans is zul je werkelijk stralen!

BioSkinJetting:
Rimpel correctie behandeling

Stoort u zich aan bepaalde rimpels in uw gezicht, maar vindt u de stap naar een cosmetisch chirurg net iets te groot? Er bestaat een natuurlijke manier om rimpels zichtbaar te verminderen. Studio Kosmetiek biedt u de unieke en gepatenteerde methode: BioSkinJetting.

Werking BioSkinJetting
Bij BioSkinJetting wordt de huid direct onder de rimpel gestimuleerd om zelf nieuw weefsel met collageen te vormen. Het lichaam vult de rimpel dus zelf op, zonder inspuiting of operatie

Behandeling BioSkinJetting
Voor de BioSkinJetting behandeling wordt een crème aangebracht die de huid minder gevoelig maakt. Met een micro-probe en speciale technieken wordt de rimpel ‘losgemaakt’. Dat stimuleert de huid direct onder de rimpel om nieuw bindweefsel met jonge collagene vezels te vormen.

Door BioSkinJetting ontstaat nieuw collageen wat een ‘kussentje’ vormt dat de rimpel omhoog duwt. Na de BioSkinJetting behandeling is de rimpel of het litteken een fijn rood streepje, dat binnen enkele dagen volledig verdwijnt. Dit streepje mag meteen na de behandeling gecamoufleerd worden.

Direct effect
Het effect van BioSkinJetting is vrijwel direct zichtbaar en houdt lang aan. Na ongeveer twee tot drie behandelingen ziet u al verschil. Oppervlakkige lijntjes verdwijnen na één behandeling. Diepere rimpels, waarvoor een kuur wordt geadviseerd, worden zichtbaar verzacht. De behandeltijd is slechts 15 tot 45 minuten, afhankelijk van het aantal rimpels.

Langdurig resultaat
De BioSkinJetting methode heeft de werkzaamheid bewezen. De huid wordt teruggebracht naar een eerder moment. Vanaf dat moment verloopt het natuurlijke verouderingsproces geleidelijk en natuurlijk. Het resultaat van BioSkinJetting is langdurig. Hoe lang precies, hangt af van erfelijkheid, leefgewoontes en huidverzorging.

Mesotherapie

Mesotherapie is al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn.

Dit betekent dat er door het toedienen van kleine injecties in de huid werkzame stoffen worden ingebracht. De stoffen worden relatief oppervlakkig ingespoten (gemiddeld 1 tot 2 mm. diep). Hierbij wordt gebruik gemaakt van een mesopistool.

Geavandeerd Meso-apparaat
De Mesogun is een pistool met controleerbare penetratie snelheid en tussenpozen, instelbare dosering, regelbare diepte instelling van de naald en minimaal productverlies. Daarnaast is deze uitgerust met een huidstabilisator om huidverschuiving bij het injecteren te voorkomen. De bediening met een voetpedaal voorkomt onnodige bewegingen, doordat je niet met de hand hoeft te schieten. Door dit alles wordt het mogelijk om zeer snel, makkelijk en veilig Mesotherapie toe te dienen. Het kent dus een minimale pijnsensatie!

Resultaat door Mesotherapie
Bij het oppervlakkig injecteren wordt er een hoogwaardige vitamine- en mineralencomplex dat de werking van fibroblasten stimuleert gebruikt. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur in de cocktail, herstelt de vochtbalans in de huid. De huid wordt intensief gehydrateerd waardoor een verfijning van de structuur optreedt. Fijne lijntjes en rimpels verminderen en de celvernieuwing wordt gestimuleerd.

Kortom
Mesotherapie moet gezien worden als een totale huidverbeteraar, waarbij vooral wordt gewerkt aan de oorzaak van huidveroudering. Het vult allerlei essentiële stoffen aan in de huid. Hierdoor zijn we in staat om het huidbeeld te verbeteren.

• Huidverbetering (80% verbetering van de huid poriën).
• Hele fijne rimpels vervagen.
• Verbetering van de hydratatie en structuur van de huid (huidversteviging).
• Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid.

De behandelplaatsen: gezicht, hals en décolleté. Bij een kuur van gemiddeld 6 behandelingen, wordt het mooiste resultaat verkregen.

Prijslijst

Pascaud

Pascaud voor pure huidverbetering

Professional Treatment • Anti-age behandeling
Enorme oppepper voor ieder huidtype.
92.50
Inclusief AHA peeling, Marmatrix masker en massage 145.00
Professional Treatment Intense
Extra revitaliserend.
115.00
Experience Treatment
Een luxe behandeling voor de gezicht, hals en handen.
195.00
Innovative Treatment
Deze behandeling bestrijdt alle tekenen van huidveroudering en beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering.
 € 140.00
DNA Treatment
Luxe en ontspannende anti-aging gezichtsbehandeling.
97.50
Clarifying Treatment
Voor de onzuivere en vette huid.
85.00
Brightening en Refining Treatment
Voor de grove huid, vale huid, pigmentvlekken en anti-aging.
90.00
Soothing en Calming Treatment
Voor de gevoelige en droge huid.
90.00
AHA/BHA Treatment • Peeling behandeling 79.50
Quick behandeling • Inclusief Marmatrix masker
Zorgt voor een verbeterende spankracht, vermindering van lijntjes, verminderd roodheid, hydraterend, grove poriën worden verfijnd en zorgt voor een verbetering van de circulatie. Geschikt voor elk huidtype.
59.50
BioSkinJetting
Biologische rimpelcorrectie.
Max. 20 minuten 80.00
Max. 40 minuten 150.00
Mesotherapie
De Pascaud Meso methode is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een digitaal gestuurd mesopistool waardoor de behandeling snel en vrijwel pijnloos is. De werkzame stoffen zijn biologisch afbreekbaar. In kuurverband van 6 behandelingen.
Per behandeling 215.00
Inclusief AHA peeling 230.00
PascaudWave
De PascaudWave heeft een cosmetisch-medisch diep bereik door radiofrequentie golven. Stimuleert de aanmaak van collageen, vermindert de talgklieren en zorgt voor fijnere poriën. Zorgt voor een strakkere en steverige huid.
Zonder passage massage 120.00
Met passage massage 140.00