Het belang van voetverzorging

Of u nu veel zit, staat of loopt: iedereen belast de voeten en is gebaat bij een goede voetverzorging. En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook uw houding kan veranderen? Mede daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan. Preventieve voetverzorging door een professionele pedicure is dus voor iedereen van belang.

Wij behandelen specifieke voetklachten zoals eelt, likdoorns en/of nagelproblemen. Daarnaast bieden wij diverse cosmetische oplossingen.

Medisch Pedicure
Wij zijn gediplomeerd als Medisch Pedicure en gespecialiseerd in diabetisch en reumatische voetbehandelingen. Alle zorgverzekeraars vergoeden onze behandelingen aan mensen met deze aandoeningen.

Pedicure
Tijdens deze behandeling worden de nagels en de huid verzorgd. Het eelt wordt verwijderd, nagels worden geknipt en behandeld.

Nagelbeugels
Wanneer de nagels ingroeien, veroorzaken ze druk en pijn tijdens het lopen. Soms is het niet meer mogelijk om deze nagels pijnvrij te maken en dient er een nagelbeugel geplaatst te worden. Hierdoor wordt de nagel in een andere stand gedwongen, waardoor deze niet meer kan ingroeien.

Repareren met gel
Wanneer nagels lelijk zijn van structuur of vorm bieden wij de mogelijkheid om met gel uw nagels weer mooi te maken. De gel wordt na modelage onder een UV-lamp uitgehard. Deze behandeling kan ook worden toegepast bij schimmel- of kalknagels.

Prijslijst

Pedicure behandelingen

Gediplomeerd als Medisch Pedicure

1e afspraak 49.50
Vervolgbehandelingen op afspraak 39.50
Deelbehandeling • 15 minuten 28.50
Podofix beugel 29.50
Gelnagel 27.50
kosmetiek_040
kosmetiek_044